Tékozló Homár

2% elasztán

Levi's/nyúlós farmer

2006.03.23. 14:15 | jackyll | 1 komment

Soha nem fogjuk megtudni, hogy az outlet, a gyártó vagy a vásárló hibájából vált használhatatlanná Olvasónk levelében megénekelt farmernadrág, de ez mindegy is, hiszen a lényeg, hogy ismét lehet anyázni, csuhéj!

Vásároltam egy Levi's nadrágot a Törökbálinti Outlet centerben. Mielõtt kifizettem volna a nadrágomat, megkérdeztem az eladótól, hogy megtartja-e a formáját. A válasz természetesen igen volt, "mert ez egy minõségi nadrág". Másnap felvettem és az persze megnyúlt. A derekamról lecsúszik, az öklöm befér. Egyszerûen hatalmas lett. Gondoltam ha kimosom majd összemegy hiszen volt már farmerom. Nem így lett, a nadrág hatalmas maradt.

Visszevittem a 14,000.- forintér vásárolt nadrágomat "hiába". Az üzletvezetõ közölte velem "a nadrág természetes, hogy nyúlik hiszen 2% elasztánt tartalmaz". A tanács az volt, hogy mossam ki forró vízben. Miközben a problémámat próbáltam orvosolni éppen vásároltak mellettem egy nadrágot. Az eladó azt mondta 40C-ban kell mosni. Vajon mi az igazság? Én nem kaptam "használati utasítást" hogy a 2% elasztán csodákra képes.

Kértem a vásárlók könyvét amiben leírtam a történteket. Egy hét után küldték is választ. "Sajnáljuk de a nadrágot nem áll módunkban kicserélni, mert már használták". Ez mind szép és jó lenne de ha nem hordom és a szekrényben tárolom kideül a hibája?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.03.26. 13:41:33

Valószinűleg a lévisz meg a többi nagy gyárt külön keleteurópába szánt gagyiruhát is, az extrahaszon reményében.(úgyis megveszi a hülye magyar, ha léviszben, nájkiban, kolumbiában akar flangálni) A nájkit meg a kolumbiát azért hoztam elő, mert előbbi kabátja ment rajtam viharos gyorsasággal sz@rrá, a másikuknak meg a cipője és 2 nadrágja. Elhiszem én, hogy elő-előfordul selejt is a piacon, azt is el tudom képzelni, hogy mozgásomból, testalkatomból fakadóan jobban kopnak dolgok rajtam, na de pár hét alatt? Ráadásul a salamon cipőm jól bírja egy éve, az adideazt is úgy kopott le a lábamról, és egy nevenincs farmer már egy éve használatban van. A márka nem minden.
süti beállítások módosítása