Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

A pina ugyanaz marad

Blikk/Erotika rovat

2006.03.27. 00:06 | szily | Szólj hozzá!

Milyen az, amikor maga a Homár válik naiv ügyféllé, miközben az Erotika rovatot nézegeti a Blikk.hu-n?

Ha hirtelen annyi pénzem lenne, amennyit akarok, és tényleg csak a vegytiszta élvezet kedvéért kéne dolgoznom, akkor tutira az az ember lennék, aki a Blikkben a címlapos muffok fotója alá írja a szöveget. Van-e annál anyagtalanabb szórakozás, mint olyanokat kitalálni, hogy Mandy (18) mindene a szerves kémia, de ma nem készült a témazáróra. A szigorú professzor büntetésbõl kötözte meg ezzel a vastag polimerlánccal.

(Ha már itt tartunk, az meg milyen, hogy "A 19 éves Terike két évvel ezelõtt széttépett ruhában, tajtrészegen keveredett haza a diszkóból. Apja akkor nem hitte el neki, hogy ártatlan, pedig a lány váltig állította: hazafelé elrabolta õt egy ufó, majd az idegenek leitatták és többször közösültek vele"? Szerintünk vicces, pedig nem is mi írtuk, bõvebb információk itt.)

A Blikk a címlapos pina mûfajában a passzátszél fújója, talán ezért gondolták, hogy online is learatják a pinafák nagy fürtökben lógó termését. Csakhogy itten valahogy homokszem került a nagyajkak közé. Egyrészt nincsenek szövegek, márpedig ahhoz még lenti laktanya tetovált recskabajnokai is ragaszkodtak, hogy nyelveket beszélõ elõfelvételisként fordítsam le nekik a pornófotó-sorozatok narrációját, miszerint (a következõk egy olyan fénykép alatt álltak, amin egy kisestélyis szõke csaj a pezsgõvel teli kristálypoharába mártotta egy szmokingfelsõt viselõ, izmos férfi stifolder-szerûen vaskos péniszét): Adéle, a tengerbiológusnõ egy fogadáson ismerkedett meg Olaffal, a meteorológussal.

Szóval szövegek híján ezek csak rissz-rossz fotósorozatok csajokról, akik még csak meg sem mutatják rendesen a pinájukat, pedig mi másra menne ki ez az egész. A nyomtatott lapban oké, hogy csak szolid sejtetés folyik, de interneten ez leginkább csak béna – gondoltuk magunkban, aztán olyan furcsa érzésünk támadt, mintha egy szempár figyelne valahonnan, úgyhogy gyorsan felráncigáltuk a zippzárunkat és körülnéztünk.

Hát nem is egy szempár volt, hanem rögtön négy, a nyitólapon, nevezetesen Robertáé, Olíviáé, Mónikáé és Kláráé. (Tamara hétfõn reggel került föl a listára, most már öten vannak. - a Homár) Szóval a gourmet Blikk a kifinomult politikai perverzek kedvéért leszerzõdtette a pinafotózás Ságvári Endrénéjét? És függ-e a libidó a politikai pártállástól? Ugyanazt jelenti-e a fürdõruhás Pelczné egy polgári körösnek és egy ifjúgárdistának? Csupa fogas kérdés, úgyhogy mi megyünk is és elmerülünk az intenetes rákszex zsongító világában.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása