Tékozló Homár

Legyen Ön is parkolóbírságmilliomos!

2006.03.27. 00:00 | jackyll | Szólj hozzá!

Mit jelent 2006-ban magyarnak lenni? Hétvégén elszabadultak az indulatok a Homár postaládájában (kicsit többet ittunk a kelleténél, e?), de mind közül denevérpisipatakként világlott nemzetünk eszenciáját elcsípõ naivügyfél:

Tegnapelõtt egy levél érkezett egy behajtási cégtõl. 2002. áprilistól 2004. februárig, tehát 22 hónapon keresztül, 397 alkalommal nem fizettem a parkolásért. Budapesten. Mindezért büntetésképpen fizessek kamatokkal együtt 1.090.000 Ft-ot 8 napon belül. A megjelölt autó rendszáma abszolút ismeretlen a számomra. Ez eddig vicces lenne, de.

Kiderült, hogy ez az autó valóban az enyém volt egészen 1989-ig, csak akkor még 2betû-4szám rendszáma volt. Azóta át lett rendszámozva, és ugye az új rendszámmal "parkoltam" 2002-2004-ig 397 alkalommal fizetés nélkül.

Kronológiailag 10. autóm van jelenleg, ez lett volna a 3. Sajnos nincs meg az adásvételi szerzõdés (17 éve volt, könyörgöm).

Valahogy azért megpróbálom megoldani, hogy azért ezt mégse kelljen befizetni... vagyis ugyebár nemis nekem kéne :)

Hogy ebben az országban mik vannak?

Üdv, egy naív ügyfél, brühühü

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása