Tékozló Homár

A Homár kedvenc fotelje, természetesen mûgumicukorból

Archirivolto/Maxi Mambo

2006.03.28. 00:01 | szily | Szólj hozzá!

A megvalósult álom, igaz kicsit drágán. A Prada nemrég leégett luxusbutikja a Broadway-n igazán undorító hely, de meg kell hagyni, a fenék formáját felvevõ zselépárnák megdobogtatták még a mi, szívnek csak nagy jóindulattal nevezhetõ értágulatunkat is. És akkor mit szóljunk egy piros gumicukorfánkhoz, amit ülõeszköznek vehetünk meg közel 800 dollárért? Hát lengetjük a süvegünket.

A neve Maxi Mambo, merthogy a nem Maxi Mambo az egy bárszék. Egy baj van, nem is kicsi: a termék akkor súrolja a zseniálisat, ha az anyaga zselésen puha. Ha tök kemény, akkor szép bútor, de nem több. Az anyaga polipropilén, ami gondolom elvileg kemény lenne, de mi van, ha trükköznek? Segítsenek nekünk! Ha látnak egy ilyet a boltban, tapogassák már meg és üljenek bele, aztán írják meg, hogy puha volt-e! Elõre is köszönjük.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása