Tékozló Homár

Az éjjelnappali is aluszik

2006.03.28. 10:45 | jackyll | Szólj hozzá!

Az éjszakai shoppingoló külön állatfajta, így nem csodálkozunk különösebben, ha behorpad a homloka, amikor éjjelnappali raktárát zárva találja. Berner rácsodálkozott a Tesco új nyitvatartási rendjére:

Egyik éjjel az a rendkívül rossz ötletem támadt, hogy munkából hazafelé tartva betérek a pesterzsébeti TESCO-ba. A gyerekeknek vettem egy kis gyümölcsöt másnap reggelre és a feleségemnek egy karton szénsavas ásványvizet. Nyugodtan tologattam a bevásárlókocsimat az üres üzletben, amikor a hangszóróból azt hallom: "tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a pénztárak kereskedelmi zárás miatt 23:50 és 0:20 között zárva tartanak."

Ránéztem az órámra és láttam, hogy 23:49-et mutat. Mint az õrült elkezdtem rohanni a legközelebb lévõ pénztárhoz, de ott nem volt senki. Ekkor keresztbe kezdtem el tolni a kocsit a pénztárak elõtt, mire azonban olyanhoz értem, melyben pénztáros is tartózkodott, a zöld lámpa pirosra váltott, a pénztáros pedig közölte, hogy most éppen kereskedelmi zárás van, legyek szíves fél órát várni.

Kérdeztem, hogy, ha valaki azt hirdeti magáról, hogy éjjel-nappal nyitva tart, akkor hogyan lehet fél órára bezárni az összes pénztárat. Természetesen erre a kérdésre nem kaptam érdemi választ, csak annyit, hogy a központban így állították be a számítógépeket. Hát én ezúton is üdvözlöm a központ tisztelt munkatársait, akik feltehetõen békésen aludtak otthon abban a boldog tudatban, hogy kiváló munkát végeztek. További szép álmokat és munkamentes hétvégéket kívánok nekik és soha többet nem teszem be a lábam egyetlen TESCO-ba sem! (A gyerekeknek a gyümölcsöt megveszem a kereskedelmi zárás nélkül nyitva tartó éjjel-nappali kisboltban.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása