Tékozló Homár

Vadítsa kerekeit ledekkel

Pimpstar/Dub Wheels

2006.03.31. 15:32 | jackyll | komment

Közismert, hogy a Homár rajong a ledekért, így majd befõtt a páncéljába, amikor meglátta GyK szemfülesen kiszúrt linkjét:

Mindig azt hiszem, hogy a piac már minden létezõ és nemlétezõ igényt kielégített, aztán jön egy termék, aminek a láttán az agyam helybõl lelöki az ékszíjat, más viszont megveszi. Szabadon eldönthetõ, melyikünk a hülyébb.

A teljes színslákát átfogó ledekkel kirakott dísztárcsa drót nélkül, wifivel programozható bármilyen ábra, logó, szöveg vagy fotó megjelenítésére. Minden kerék külön dizájnolható (darabonként 6 képet lehet rajtuk variálni) a mellékelt szoftverrel és a tápot is az aksiról kapja, így azzal sem kell törõdni. Egyetlen hátülütõje, hogy az ára 12500 dollárnál (2,7 milla) kezdõdik és mérettõl függõen 19500-ig (4,3 milla) is felcsúszhat, ezért viszont Pirelli gumikat kap. A Homár ezennel tetszés szerinti szervét ajánlja fel azoknak, akik az egész autójukat beborítják ledekkel.

Ámuljon a technika legújabb értelmetlen vívmányán! (video)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása