Tékozló Homár

Hivatalos útmutató katasztrófaturistáknak

2006.04.05. 10:10 | jackyll | Szólj hozzá!

Péntek óta az árvíztõl nem sújtott lakosság kedvenc sportja a Duna-menti területek fényképezése. Az évente max. egyszer látható jelenség a misztikus módon egyik kormány alatt sem megerõsített gátaknak köszönhetõen idén különösen nagyot ütött. Olvasónk, Viktor, a naplementés Lánchíd nyomába indult, és meglepetésére talált valami mást is:

Gondoltam csak megírom, hátha felkelti vkinek az érdeklõdését az alábbi kép, amelyen a tábla eléggé slágertémának tûnt tegnap. Szerintem elég magyar..

A táblán a Jászaitól a Március 15. térig sorolják a nevezetesebb elárasztott helyeket a "Látnivalók, érdekességek: árad a Duna" felirat felett. A médiahekk-hirdetmény aljára még egy "Óvja, védje a természet értékeit!" is becsúszott.

Ha vki tud közelebbit a tourism-art eredetérõl, a szokásos címeken megtalál minket.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása