Ünneplünk.
A Milli krémtúrósorozata már eddig is figyelemre méltó volt, hiszen képes újat mutatni egy olyan mûfajban, ahol a klasszikus vaníliáson és vaníliás-mazsoláson kívül bármi más értelmetlen eretnekségnek számított. A diós-mézes azonban, amibe az elõbb lógattuk bele a módosult lábakból elkorcsosult szájszervünket, nemhogy felnõ az édeskés apa- és anyafigurához, de minimum Európa-klasszis.
A csomagolás oké, a grafika ugyan nem ver a földhöz, de léppel-mézzel-dióval folyó kánaánt ígér, amit meglepõ módon késõbb meg is tart.
A fólia lefejtése után némileg meghökkentõ színû, a bioboltok korpától vagy más egészséges magtól barnás színvilágát idézõ pempõ látványa fogad.
De nem kell betojni, a massza ugyanis tényleg méz és dió ízû, plusz krémes, ami a fogyasztót a gyerekkori izgatott nassolások hangulatába rántja át. Amikor az ember beszabadult a nagynénje spájzába és a rendelkezésre álló tíz másodpercben a szájába tömött minden finomnak kinézõ dolgot. Ha pontosan ezt a receptet követték volna az ismeretlen krémtúróipari mérnökök, akkor kellett volna belerakni szardellagyûrût meg kaviárt meg reszelt parmezánt is, de szerencsére nem követték annyira pontosan.
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.