Tékozló Homár

Plüss alien vs kötött robot

2006.04.08. 14:14 | jackyll | 1 komment

Megkésve bár, de törve nem hasznosítjuk újra Dobozostej felfedezését, aki a plüss alapú Alien vs Predator-mörcsandájzban vélte felfedezni a kötött robotok méltó ellenfeleit:

Van egy ismerõsöm, aki nagy Alien illetve Predator fan. Közelgõ névnapjára kerestem egy témába vágó ajándékot. Valami mûanyag akciófigurára gondoltam, párezer forintért. Miért is adnék ki többet egy játékért, végtére is egy alig harminc éves gyereknek lesz... Ekkor a Holdfény Fantasy és Szerepjáték szaküzlet egyik polcán megláttam egy plüss alient illetve egy plüss predátort! Kész! A helyszínen kifeküdtem a röhögéstõl!

Erre a két eladósrác cinkosan összekacsint, egyikük hozzámhajol és bizalmasan megsúgja, hogy a pult alatt van még egy megláncolt plüss alien anyakirálynõ is - úgy látszik az AvP-re van kihegyezve a dolog...

A külföldi gyártó honlapján még egy pár különbözõ darab található - a jobboldali listán kell klikkelgetni. Az a poén, hogy ez nem csak a rothadó kapitalizmus ópiuma! Ezt most itt a kies Budapesten is meg lehet vásárolni!

Miután felitattam a röhögéstõl eleredt könnyeimet, eszembe jutott, hogy pár posttal ezelõtt a kötött robotok milyen rajongótáborra tettek szert. Szerintem a plüss alien méltó válasz erre a kihívásra!

Természetesen a plüss alien száját össze lehet tépõzárazni és szériatartozék a kiölthetõ állkapocs! A plüss predator raszta haj-csápjaiban pedig drót van, így tetszés szerinti frizurát lehet neki hajtogatni, mert úgy marad!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabcsey 2007.09.26. 22:09:13

halle nekem teccik honnan tudnék iylet rendelni?????
süti beállítások módosítása