Tékozló Homár

Zabálnivaló modellcsajok

Ella Blache Paris/Skin good enough to eat

2006.04.10. 02:52 | jackyll | Szólj hozzá!
Végre egy vállalat, amelyik bevállalja a kannibalizmust! Az Ella Blache Paris kevésbé kifinomultan meztelen nõkkel próbálja eladni magát, a "zabálnivaló bõr" szlogen viszont szó szerint értelmezve egy elnyomott kisebbségnek kölcsönöz reklámidõt.

A Homár belátja, hogy Günther von Hagens nyúzottbõrû hullaszobraihoz más szlogen passzolt volna, de kicsit azért így is erõltetett az eredmény. Másrészrõl a kannibalizmus, mint a szarás utáni második legértelmetlenebb tabu felhánytorgatása akár érdekes éjszakai vitákat is szülhet közszolgálati csatornán.

Mi legalábbis hiszünk a klónozott testrészek vendéglátóipari újrahasznosításában, hiszen így nyugodtan hajthatnánk álomra a fejünket, egyetlen élõlény sem halt meg úri kedvünk miatt hiába.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása