Tékozló Homár

Rohadó fogakkal a rohadó fogakért

Kína/Cool Candy

2006.04.13. 15:16 | szily | Szólj hozzá!

Álmodozott már Ön arról, hogy mi lenne, ha híres focistaként ébredne az ágyában? És ha Kincsemet megszégyenítõen lóarcú híres focistaként, mint Ruud van Nistelrooy? És ha olyan híres lóarcú focistaként, akinek a szájába tömtek egy kiló vaníliás cukrot és folyik a nyála és rohad a lóarca? Na, ezt az utóbb élményt élheti át minimális költséggel, ha Ön is vesz egy Cool Candy márkájú cukorfogsort.


A termék a kisboltok pénztára mellett kapható extrém édességek családjának horrorágába tartozik. De sokkal életszerûbb hatást lehet vele elérni, mint bármelyik gagyi vámpírfoggal vagy zselés szemgolyóval. Kipróbáltuk, onnan tudom.

A Cool Candy fogyasztói aktivitást igénylõ, kreatív termék, kár, hogy az ízétõl egy nálunk kisebb gyermek azonnal felfordulna.

A móka elvileg úgy mûködik, hogy megrágjuk a szetthez mellékelt laprágót, a megpuhult anyagot a felsõ fogsorunkra tapasztjuk, majd rányomjuk a hiányos, kirohadt fogsort imitáló felsõ mûfogsort.


A dolog már a laprágónál bukik majdnem, bár késõbb kiderült, hogy nemhogy nem baj, hogy ellenálhatatlanul nyáladzni kezdtem, de ez egyenesen kívánalom. A heves nyálelválasztás oka a márványkeménységû "gumi" ocsmány íze: tömény, fojtogató édesség némi vaníliaaromával. A matéria a legdurvább rágásra is alig reagál, ötperces heves fogcsattogtatásra éppen hogy megkarcolódott.

Maga a fogsor még egy olyan nagyfejû rák szájszervébe is alig fér bele, amilyen én vagyok. Ez nem véletlen, behelyezése (beszuszakolása) ugyanis végzetesen megváltoztatja az arcvonásokat, zombiló irányban. Bónuszként olyan szögben tartja a felsõ ajkat és a mögötte elhelyezkedõ pofarészt, hogy a rágó által beindított nyál akadálytalanul csöpög ki a mellünkre. Ha az ember száját erõszakkal résnyire nyitva tartják és közben gusztustalan ízt nyeletnek vele, automatikusan indul az öklendezés, ami klasszikus zombieffekt. Az összhatás mindenkit meghökkent és menekülésre késztet.


A fogsorba beleharaptam: ugyanaz a karakter nélküli édesítõíz, csak keményben. Fogyasztásra természetesen alkalmatlan, mások megviccelésére pedig csak a legbátrabbak használják, mert keskeny a mezsgye a "vicces fiú/lány" és a "szánalmas pojáca" között. Erõltetetten viccelõdõ kollégáink/rokonaink megleckéztetésére viszont ideális. Adjunk nekik egy Cool Candyt és bíztassuk õket, hogy ugarssanak vele másokat, aztán készítsünk fotókat, hogy szembesíthessük a mókamestert a nyálas valósággal!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása