Tékozló Homár

Hogy néz ki a Magyar Pornó Oszkár?

Tom Média/Oszkár

2006.04.13. 12:29 | szily | Szólj hozzá!

Ez a kérdés igazából még bennünk sem vetõdött fel soha, de kaptunk egy sajtóközleményt és csatolták hozzá, így megtudtuk. Egy aranyférfi áll testhelyzetben, összeszorított lábakkal, hátulról közösül egy aranynõvel.

A Tom Média nevû pornókiadó által gründolt Oszkárban az a legjobb, hogy van Tolerancia-díj kategóriája is, ahol idén Adam Webb, Terry Black és Bodzsár Ibolya indulnak. A Magyar-Pornó Oszkár viszont remek álnévnek tûnik, lehet, hogy használni is fogjuk néha. A jelölések arra szomorú jelenségre is rávilágítanak, hogy egyre színtelenebbek a pornófilmcímek, pedig ez a legjobb dolog az egész mûfajban.

A legjobb film jelöltjei ugyanis A kolostor sötét titka, a Kalandok a riviérán és a Mya Diamond special. Amatõr kategóriában sem jobb a helyzet: a versenyzõk itt a Girls and finger, a Tinilányok és a Tina Black és barátnõi. Viszont van külön kategória transzvesztitáknak, név alaján Lady Dömperért szorítunk. A díjkiosztó május 11-én lesz a Mamut egyik bárjában, ami az áruk és szolgáltatások soha nem látott koncentrációjára utal. Mivel nincs belépõ, vicces tolongásra számítunk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása