Tékozló Homár

A savazó anyóka és a rohadt nagy Pilóta keksz

Szubkultúra/Óriási édességek

2006.04.21. 00:03 | szily | Szólj hozzá!

Rokonszenves szubkultúrák sorozatunkban most azokat a marihuánaélvezõ cukrászokat szólítjuk meg, akik egyszer-egyszer véletlenül varázsgombát is reszelnek a püspökkenyérbe. Mert hát ki más lehetne a lelkes mûvelõje a sorozatgyártott édességek - a Mars szelettõl kezdve a négercsókon át a piskótatallérig – otthoni elkészítésének, óriási változatban. Igen, államtitkárfej-méretû négercsók meg kampánygurualkar-vastagságú Twix meg hasonlók.


A Pimp My Snack oldalon végre otthonra talál az a kamaszfiú, aki éjjel, a takaró alatt, zseblámpafénynél összebuherált egy mamutpénisznyi Sport szeletet, no meg a nagymama, aki a kisunokájának meg a vicces kis barátainak annyi szép percet szokott szerezni a malomkerék méretû vaníliás karikával.


A barkácsolt sütik igen mókásak, a látszatra – de csak az elsõre! – értelmetlen erõfeszítés heroikus, mi már rajongók vagyunk. Bár kiderülne, hogy a hedonista magyarságot is megérinti ez globalizációban mélyen gyökerezõ kozmopolita hobbi! Ki tudja. Ha Ön úgy érzi, hogy hályog esett le a szemérõl, alkossa meg a saját, Juszt László fejét is lepipáló golyórágóját, aztán küldjön nekünk levelet. A válaszbélyeget ne felejtse el!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása