Tékozló Homár

Vendéglõ a mindentvisszához

San Jose, Costa Rica/Trianon csárda

2006.04.21. 09:32 | homár sebibaba | Szólj hozzá!
Costa Ricán kalandozó Bézoliék küldték eme pompás fotót, egyenesen San Jozéból, akiknek ezúton nagyonköszönjük. Sajnos, cimboráim bizonyos történelmi okok miatt nem itt szálltak meg, de mi a fotó alapján is megállapíthatjuk, hogy a vendéglátóhely messze elmarad a Petit és Grand Trianon kastélyegyüttes kecsétõl. Azonban megkockáztatjuk, hogy az itteni higiéniai viszonyok bizonyára messze meghaladják a Lajosék korabeli állapotokat, amelyeket most nem részletezünk, mivel nemrég fejeztük be az étkezésünket.

Nem, nem a kisantant bulihelye ez, csupán a névadók szerettek volna utalni Lajoskirályok fülledt erotikával, szerelemmel, csillogással is jellemzett korára. Elég beütni valamelyik netes keresõbe a Trianon szót, hogy rájöjjünk, ilyesfajta asszociációk világszerte elõfordulnak a vendéglátósok körében. Magyarországon talán nem lenne érdemes egy ilyesfajta branddal nyomulni (lásd a marketinges tanmesét a spanyol nyelvterületen értékesített Chevrolet/Volkswagen Nova szemantikai csapdájáról: "no va", azaz nem jár, nem mûködik, de a Trianon étkészlet magyarországi sikere mindenesetre kétesélyessé teszi a játékot.

Végezetül, de nem utolsósorban: a Homárt is megérintette a választási láz, innét szeretnénk egy kis észt osztani az ellenzéknek. Mivel a kettõs állampolgárság megadásának ügyében tartott népszavazással nem sikerült népnemzetipolgári szavazókat importálni, javasoljuk a Fidesz vezérkarának, hogy forradalmian új módon biztosítsa 20 évre elõre a kormánypozíciót: CSATOLJA ROMÁNIÁHOZ A SZOCIALISTA TÖBBSÉGÛ SZAVAZÓKERÜLETEKET! Ez a fajta határrevízió nagy valószínûséggel örökre szövetségesünké tenné keleti szomszédunkat, valamint a lassacskán összerogyó paneltelepek felújítási költségeitõl is megszabadul az államkassza.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása