Tékozló Homár

A Homár a vidámabb íróasztalokért

Various Artists/Figurák

2006.04.25. 00:45 | szily | Szólj hozzá!

Ha már többet ülünk az íróasztalunk elõtt, mint amennyi idõt a családunkkal, a csontoshalakkal és labdarúgással együttesen töltünk, legalább legyen tele fantáziadús dizájnfigurákkal.

Íme egy kis kóstoló a friss termésbõl.

Apró íróasztalnál ülõknek javallottak a hongkongi ITRangers Lab CiBoys nevû ötcentis rosszcsontjai, akik a képen láthatók és nyolc dollár alatt kaphatók.


A morbidabb, ugyanakkor gyermeteg Homár-olvasók figyelmét a begoths.com kicsit Tim Burton-ös plüssfiguráira hívnánk föl, remek például a halál és a megférgesedett tökfejû lidérc.


Ugyanitt vihetõk gót kiscsajok mindössze 16 dollárért, ami eltörpül emellett, amennyiért itatnunk kéne õket a Szigeten, hogy eljöjjenek.


Ha pedig nem csípi a rajzfilmstílust, állítsa a monitor mellé a holland Judith van der Boom Holland parasztlányát, aki géppisztolyt rejteget a hátán.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása