Tékozló Homár

Felnõtt Homár XXX – Mókás trágárkodás a köbön

smsfilm/Pornómarketing

2006.04.25. 13:19 | szily | komment

Tényleg nem olcsó csalogatásból mondjuk, hogy csak az kattintson tovább, aki végig bír hallgatni egy rakás nagyon undorító szöveget. A legjobb reklámmûfaj a pornómarketing. Primitív, ugyanakkor õszinte, de ne is ragozzuk tovább, íme a pozitív példa, az egyébként mélyen elítélendõ filmeket árusító smsfilm.hu oldalról. Csak kérges lelkû 18-on felülieknek!

Szóval a filmajánlók. A pornófilmcím a hímnemû ifjúság örök tréfaforrása. (Tényleg, a lányok is annyit szórakoznak ezen?)

Az SMS Film szövegírója és címadója nem a szépelgés embere, ugyanakkor vannak érzelmei. Címadásban a tömör, keresetlen tényközlés híve, kedvencünk ebben a zsánerben az Öreg picsák 7. És jöjjenek a jobbnál jobb ajánlók:

A film szenzációja, hogy magyar chippendale fiúk tûnnek fel szereplõként, mint aktív dugógépek.

Nagysikerû Öreg Picsák 7. része. Csak magyar öreg nõk, és nagymamák! Melyik az a férfi, aki nem szeretett volna tölle sokkal idõsebb öreg hölgy kedvére tenni, és szexelni vele?

A film elején 3 lányt azt élvezi, hogy egymás fenekébe vibrátorokat dugdosnak.

Hatalmas farkak kicsi kemény fenekekben tövig. Lolita Angelt szerintem még 1 filmben sem láthattuk ennyire szépnek, nõiesnek.

Öreg picsák több srác farkával. A nagysikerü öreg picsák sorozat 5. részének elsõ jelenetében a szexkorona díjas Uncle Sam, és fia dug meg egy nagyon vonzó 40-es picsát

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása