Tékozló Homár

Rend és fegyelem az ábécében

2006.05.05. 09:46 | jackyll | Szólj hozzá!

Tesitanáros attitûdöt vett a Kaiser's saint alábbi elmondása szerint, ugyanis szigorodott a beengedés. Egyelõre még nem kell kettes sorokba rendezõdni és röntgenkapu sincs még, de remélhetõleg legalább oda eljutunk a közeljövõben, hogy a kidobók pofára fogják elhajtani, esetleg vesztegetéssel beengedni a t. vásárlókat az áruház területére.

Nem szokásom panaszkodni a biztonsági elõírások miatt, de nagyon fel tudom húzni magam, amikor egy megszokott müködõ rendszert, valami nagyokosnak sikerül használhatatlannal felváltania. Jelen esetben a Nyugati téri Kaiser's "beléptetõrendszerét" sikerült túlbonyolítani egy kellemetlen humanoiddal. Az úriember feladata az, hogy megfogja a fém forgókaput (hogy ez milyen idegesítõ....*%!*+%), ha a valaki kosár vagy kocsi nélkül akar behatolni az üzlet területére.

A dolog azért bosszantó, mert eddig csak egy eladó várakozott ott, aki készségesen felcímkézte a más helyrõl származó árut, hogy a pénztárnál ne legyenek kellemetlenségek. Az új szitu azonban több dolog miatt is abszurd: az olyan szerencsétleneknek mint én, aki tekintélyes mennyiségû ásványvizet kíván egy csomagban vásárolni egy kosár teljesen felesleges, a kocsival a kis alapterületû üzletben csak baj van, ráadásul a kosaras dolog azért sem túl jó, mert a fránya vevõk képesek a kassza vásárlótér felöli részén letenni a kosarat, s ennek köszönhetõen a külsõ rakodórész súlyos kosárhiányban szenved. Tényleg vannak még olyanok, akik úgy gondolják, hogy a kosár használatával megelõzhetõ bármilyen bolti tolvajlás? Vagy csupán egy trükkös vevõszám csökkentési eljárásnak voltam tanúja, ami normalizálni igyekszik a túljáratott bolt látogatottságát? Ez utóbbi nálam mûködött!
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása