Tékozló Homár

Elképesztõ találmány az eBay-en

Korai lenne elárulni

2006.05.08. 13:40 | szily | Szólj hozzá!

Na, próbálják meg kitalálni, mi ez! Hajtás után persze elárulom, de érdemes facsarni az agyat pár másodpercig!

Hát nem más, mint egy csecsemõcipõ-kopásgátló szenvedélyes plasztikmotorosoknak. A kisgyerekesek már értik, a többieknek mondom.

Amennyire a magyar vidéken a Simson motor az ivarérettség legjellegzetesebb elsõdleges nemi bélyege a kamaszfiúknál, az egy-három éves Kárpát-medencei kisdedeknél annyira fontos fétistárgy a mûanyag motor. Vidéken és városban egyaránt, lökõdve hajtós változatban, szó szerint orrvérzésig. Na, ehhez a sporthoz találták ki a tüchtig németek a fent bemutatott kiegészítõt, ami megakadályozza, hogy a kis Max Biaggi lekoptassa a cipõje orrát.

Vomit kolléga vásárolta az EBay-en tíz és fél euróért plusz két euró postaköltség Németországba. Azért nem hazáig, mert kollégánk fél, hogy ellopná a legendásan enyveskezû Magyar Posta.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása