Tékozló Homár

Olcsó transznyelvi humorok

2006.05.08. 13:09 | jackyll | Szólj hozzá!

Nem viccessebb, mint kiszótárazni egy Ikea-katalógust, de energiaráfordítás nélkül elmegy az ilyesmi. Olvasónk, Norbi emberfeletti akarattal hihetetlen távolságot tett meg kizárólag azért, hogy Önök az irodában hûsölve rötyöghessenek:

Pár napja Lengyelországban jártunk, ahol a szép lányok mellett furcsa dolgokkal találkoztunk. A lengyel-magyar barátság örök, na de ennyire.... .-)

Beától pedig megkaptuk a várva-várt következõ adagot butatermék-fronton:

A Hello Kittys kollagénes történet után – és itt ragadom meg újra az alkalmat, hogy hálát küldjek Homárnak megint – csatolom az OBI-ban talált "Villa Mellerud" (ááááhhhh) termékcsalád „Sírkõtisztító” vegyületének fotóját, ahogyan akkor ígértem.

Vizuálisan elém ugrott a vásárlói célcsoport; a csúcspedáns vígözvegy, aki Chanel gumikesztyûben Louis Vuitton szatyorral a vállán elindul sírt gondozni, kezében egy "Mellerud" márkájú sírkõtisztítóval... hát igen.

Minden tiszteletem a cég prodáktmenedzserének ezúton is... de vajon hogyan tudta meggyõzni az OBI-t, hogy ezt a cuccot belistázzák?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása