Tékozló Homár

Riasztó animáció hipermarketfóbiásoknak

Thomas Holmes/Wal-Mart-animáció

2006.05.09. 08:15 | szily | Szólj hozzá!

Gazdag ember Teszkója a Wal-Mart. Amennyivel nagyobb, annyival jobban lehet rettegni tõle. Egészen szédítõ belegondolni, hogy csak 1962-ben indultak egy fing kis bolttal és mostanra 1,7 millió alkalmazottal és 316 milliárd dolláros forgalommal a világ – attól függ, hogyan számolunk – elsõ vagy második cége lettek.

Ennek megfelelõen többen utálják õket, mint a német futballválogatottat, igaz jó sokat tesznek õk maguk is érte, például az alkalmazottaik legendás szipolyozásával. Ha egy proletárcsoport nagyon szívózik, hogy szakszervezetet akar, inkább bezárják az áruházat, mintsem. Muníciót például itt találni a Wal-Mart-gyûlölethez. Ezt az animációt pedig most találtuk. Igaz, csak 2004-ig, de az erre hajlamosak számára riasztóan mutatja be, milyen tempóban terjeszkedett a cég megalapítása óta az Egyesült Államokban. És ebben a világméretû növekedés ugye nincsen benne. Fúúú.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása