Tékozló Homár

Szmogfröccs a Kálvinon

1091 Budapest, Kálvin tér 8./Cafe Calvin

2006.05.09. 07:45 | homár sebibaba | Szólj hozzá!
A Kálvin téren levõ Cafe Calvin igazi self-Endlösung hely, a teraszára kiülve bárki ingyér elgázosíthatja magát a Kiskörút autócsordájának kipufogásaival. Ráadásul a befeccölt pénzhegy ellenére olyannyira jellegtelen és érdektelen a szóbanforgó vendégitató/etetõ, hogy nyugodt lelkiismerettel csak azoknak tudjuk ajánlani a betérést, akik éppen mellette elhaladva sántulnak le mind a két lábukra.

A terasz nyomasztó dekorációja is hagy némi kívánnivalót. Baszomalásan, pont azt az embert kellett berakni dísznek a terasz közepére, aki eléggé el nem ítélhetõ módon bezáratta az összes kocsmát az általa uralt városban, Genfben?! Kálvin Jánosról, leánykori nevén Jean Caulvinról, a református egyház megalapozójáról van szó.

Értjük mi a viccet, persze, érezzük az installációban rejlõ pompás feszültséget és cinikus humort, ránk mégis nyomasztóan hat a kocsma közepén ez a fekete emberalak, kezében Bibliával. Tisztelettel javasoljuk a kocsma tulajdonosának, hogy legalább fesse le vidám narancssárgára Kálvint, ha más kertitörpét nem sikerült találnia. Szervét Mihály meg röhög a sírjában.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása