Tékozló Homár

A világ messze legjobb sebtapaszai

Tapaszok

2006.05.11. 00:01 | szily | Szólj hozzá!

Furcsa. Sohasem vágytam veszettül gyógyászati segédeszközre, sõt, ha kíméletlen akarok lenni önmagammal, még egy icipicit sem bizseregtem semmi után, ami gyógyítással kapcsolatos, kivéve a nõvérkeszexet, de végül soha nem erõszakolt meg senki sipolykezelés elõtt vagy után. Egészen egy pár perccel ezelõtti pillanatig ennyire elzárkózó voltam, amikor megláttam a Boo Boo tapaszt.

Direkte szeretnék apróbb sebeket szerezni, ha azokat négy vadító színben csillogó nõi ajkakkal ragaszthatom le. Apróbb probléma, hogy a jól kitalált kitinpáncél nem ad lehetõséget kisebb sebekre. Vagy-vagy. Egy hentesbárd engem is kinyír, viszont csak röhögök, ha salakos pályán felrúgnak. A Boo Boo kiürülés után is használható, csinos pléhdobozban lakik, 15 darab a nevetséges 4,25 dollárért (870 forint) kapható meg és jön hozzá valami kis ajándék is.

A Sprout Home gyerekeknek ajánlja, de ez hülyeség. Érzéki ajkakat nemzõképes Homár-írók és –olvasók hordjanak, a büdös kölyköknek ott van az egyébként zseniális Sült szalonna tükortojással-tapasz:

meg a kalózzászló- és koponyatapasz:

nem beszélve a nyersbacon-tapaszról:

Jöjjön az a szögesdrót, gyerekek!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása