Tékozló Homár

Kotontartó koton

Edény

2006.05.15. 00:02 | szily | Szólj hozzá!

Mi azokat az olvasókat is szórakoztatni akarjuk, akik még sosem fogtak pinát/pöcsöt, de sokat beszélnek róla, ilyenkor hülyén röhögnek és ott vakarják idegesen, ahol nemsokára kinõ a pinaszakáll és holnap talán felelniük kell kémiából. Nekik ideális hálószobai kiegészítõ lehet a koton formájú kotontartó.

Hahaha, ugye milyen kemény? A bármi tartására alkalmas kis edényke 14,99 fontért (5900 forint) a miénk lehet, de a legjobb benne nem is maga a tárgy, hanem ahogy azt a beszédes nevû Totally Funky oldalon promotálják. „A truly original gift and a great talking point in the bedroom!” Vagyis „Igazán eredeti ajándék és remek beszédtéma a hálószobában”. Na, azért a szalagért fizetnénk esztelenül sokat, ami ilyen beszélgetéseket rögzít.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása