Tékozló Homár

Venne gyümölcslevet ettõl az ufószektától?

2006.05.19. 12:36 | jackyll | Szólj hozzá!

Vannak akik rendszeresen teszik. Krisztina a csillagok soha nem látott együttállásának köszönhetõen részesülhetett a jelenségbõl, ami esetünkben egy ukrán ivólé és annak hipnotikus doboza:

Egy igazi kuriózumra bukkantam kedves Anyósomék háztartásában. Õk a Keleti Vidék polgárai, és abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy Stalker-Családként az ukrán határ közelsége miatt bármikor átruccanhatnak ukrán diszkont-benzint tankolni. Egy-egy beregszászi "trip" alkalmával gondot szokott okozni a maradék aprópénz elköltése, ekkor szoktak mindenféle határon túli élelmiszerrel hazatérni. Múltkor is így tettek, és a zsákmányolt ukrán gyümölcslével kínáltak meg minket, tékozló gyerekeiket.

Amikor megláttam az egyébként az ábra szerint "rendkívül sokféle gyümölcsöt" tartalmazó dobozt, egy boldogan vigyorgó, makulátlanul kihipózott fehér ruhában feszítõ család képére lettem figyelmes. Ezzel alapvetõen nem lenne baj azon kívül, hogy inkább egy mosópor-zacskón jobban mutatna, de hozzá a család minden tagjának savókék szemei felvetették bennem a kérdést, hogy vajon az ukrán "mintacsalád" génkezelést kapott, vagy tartós radioaktív sugárzásnak lett kitéve?

Az utópisztikus látvány ellenére leteszteltem a beltartalmat is, ami szokás szerint híg agyoncukrozott lötty volt.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása