Tékozló Homár

A döglött vásárló a jó vásárló

Újsághirdetés

2006.05.31. 09:46 | szily | Szólj hozzá!

Mindig is szerettük a szuicid szubkultúrák – például programozó, motoros, elektromérnök – karcos humorát. A motoros újságok pedig amúgy is a legjobb reklámok bányái. Ezt a példányt a szakmabeli – reklámos, nem motoros – Gábor lõtte nekünk.

Ha nehezen lehetne elolvasni: a motorbicikli meghajtású halottaskocsi fölé a következõ van írva: „Nem nézte meg a boltunkat, bele is döglött a kíváncsiságba.” Egyszerû, érthetõ, a kívánatosnál egy fokkal kevésbé parasztos, de nem rossz az irány! Ha már itt tartunk: egy induló off-road-motoros magazin – talán Dirt a címe? – legelsõ számában láttunk nemrég egy konkrétan pedofil ízû hirdetést. De elvesztettük a lapot, ami azóta persze már nem kapható. Ha valakinek a birtokában lenne a remek darab, kérjük, szkennelje be és küldje el a Homárnak!

Itt a feljelentõ levél:

Sziasztok,

Talán nem akkora mérföldkõ a hazai reklámtörténelemben, mint a múltkori Yoda-lakópark, de azért azt hiszem ez is megér egy misét... (MUHAHAHA).

A forrás a Motor Revü aktuális (6.) számának kihajtható borítója, jobb minõségû képpel sajnos most nem szolgálhatok.

Üdv

gábor

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása