Tékozló Homár

Beszökni és beöltözni - Vajon ez a legjobb friss cucc a magyar interneten?

???/stilyst

2006.06.01. 00:59 | szily | Szólj hozzá!

Fingunk sincs õszintén szólva, mi mindenesetre jókat röhögtünk a Lakatos Márktól a lehetõ legteljesebb mértékben különbözõ stylistokon. Akik nyilvánvalóan a Homár lelki rokonai, hiszen mindenféle dolgok eszükbe jutnak nagyobb boltokban. A remek oldal annyira felgerjesztett minket, hogy a lehetõ legszokatlanabb módon interjút készítettünk a stilisztákkal. Vagyis eggyel, aki nem volt hajlandó elárulni a nevét. Minden mást viszont igen. Lapozzon!

Az ismerõseim körében futótûzként terjedt el a Stylist híre, igaz késõbb mindegyikükrõl kiderült, hogy legalább egy embert ismer a fotókon feltûnõ háromból. A vélemények szélsõségesen szóródnak a "legviccesebb dolog a magyar interneten"-tõl a "micsoda buziságig". Vállalnád-e az utóbbi minõsítést és mire gondoltatok konkrétan, amikor megcsináltátok a Stylistot? - Arra gondoltunk, hogy mivel a Brnóban készült képek - akkor még blog terve nélkül - nagyon tetszettek az ismerõseinknek, ezt a vonalat tovább lehetne vinni. Mi sokat röhögtünk közben, és aki megnézte a képeket, általában az is. A buziságra egyes képeknél láthatóan rá is játszottunk, szóval nem lenne értelme tagadni. És végre van egy jó hobbink.

Igaz-e, hogy te vagy Lakatos Márk pedikûrösének a szomszédja? Ha nem, akkor kicsoda és ki a másik két szereplõ? - Errõl nem tudok sajnos. Általános iskolai osztálytársak vagyunk mindhárman (plusz a fotósunk is), van köztünk építész, újságíró, programozó. Hányszor voltál ruhaboltban idén? - A fotózásokat leszámítva asszem egyszer, egy ljubljanai H&M-ben. Milyen nemzetiségû a Springfield, a Husqvarna és a Mango?

- Csak a Mangót tudom, az spanyol. Mit vennél fel egy rövid farmersorthoz? - Harántcsíkos pólót.

Gerillamódszerekkel dolgoztok, azaz egyszerûen besétáltok és felvesztitek a cuccokat? - Gerillamódszer, bizony. Gyors, összeszokott, rutinos csapat a miénk, a fotósunk remekül érti a feltûnés nélküli fotózás dolgát. De volt már, hogy egy nõ a Westendben rászólt a férjére, hogy "vigyázz, nem látod, hogy fényképeznek?!" Minden helyrõl kidobtak eddig vagy pont nem?

- Csak a Hervisbõl (miután a szobabicikliken ültünk), de ott sem tudták megindokolni normálisan. Azóta viszont vigyázunk, mindenhol az eladók elhelyezkedését figyeltük. Igaz, hogy a fogyasztói társadalom elpusztításán dolgoztok? Vagy szívesebben futnál be fotómodellként? - Nincs ideológia a dolog mögött, szóval szigorú elveink sincsenek. Addig csináljuk, amíg viccesnek tartjuk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása