Tékozló Homár

Virtuális apartmanok olcsóér

2006.06.01. 10:12 | jackyll | komment

Itt a soha vissza nem térõ alkalom, hogy ingatlanokat vegyen Horvátországban gyakorlatilag fillérekért! Olvasónk linkjén olyan apartmanok között böngészhet, melyek mostanra már egész kevés helyet foglalnak, a tengerparti panoráma azonban örök:

 

Ajánlom figyelmetekbe ezt a remek vásárlási lehetõséget, ahol még a mai napig is hirdetnek az interneten néhány eladó ingatlant Vir szigetén:

 

"52.számú hirdetés jellege: 2 szintes, különálló ház telekkel fekvése: Vir szigeten, 60 m-re a tengertõl elrendezés: szintenként 2 szoba, nappali, konyha, fürdõ WC-vel, teraszok egyéb: 300 m2 telek, 2x75 m2 ház + teraszok, garázs Nagyon igényesen felépített ház. Rálátás a tengerre."

 

"63.számú hirdetés jellege: 2 apartmanos ház telekkel fekvése: Vir szigeten, közvetlen vízparti elrendezés: fent: 2 szoba, nappali konyhával, fürdõ WC-vel, terasz lent: félkész, nagy légtér, mivel közvetlen parti ház, akár üzlet kialakítására is alkalmas ár: 130.000?"

SATÖBBI...

Az érdekes, hogy még a LAP.HU tematikusból sem sikerült kikerülnie. Talán a "NAIV ÜGYFÉLRE" várnak? A legérdekesebbnek azt tartom, hogy (lásd 52.sz hirdetés) 60 méterre onnan "Rálátás a tengerre" VAN. Mitõl ne lenne? :-o

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása