Tékozló Homár

A legjobb focis reklám a vb elõtt

KitKat/Reklámfilm

2006.06.02. 11:36 | szily | Szólj hozzá!

Korábban a sportcipõ- és sörreklámok voltak a foci-világbajnokságokra idõzített legviccesebb hirdetések, de nálunk 2006-ban eddig egy csokis viszi a pálmát. A KitKat az 1966-os vb-döntõ legendás felvételeit manipulálta, frenetikus sikerrel.

Tudják, ez volt az a döntõ, amit Anglia a Wembley-ben hosszabbítás után 4-2-re nyert meg a németek ellen. Anglia egyetlen vb-címe mellett a harmadik gól miatt híres a meccs, Geoff Hurst lövése ugyanis a felsõ kapufáról elég látványosan nem a kapuba, hanem a gólvonal tájára pattant, a bizonytalan Gottlieb Dienst svájci játékvezetõ azonban odafutott a szovjet partjelzõhöz, Tofik Bakhramovhoz, aki szerint gól volt. Na, a KitKat tényfeltárói megmutatják, miért bólogatott az alamuszi azeri.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása