Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

A szexxel hirdetés vége

Agency7Seven/Shai interaktív-katalógus

2006.06.02. 11:32 | jackyll | Szólj hozzá!
Szakirányú végzettség nélkül is sejthetõ volt, hogy a sejtelmesen domborodó idomok és érzékien szopott jégkrémek után fokozatosan durvulni fog a reklámokban ábrázolt szex. A francia Shai divatcég ennek most egy ügyes húzással vetett véget egyszer s mindenkorra, minthogy interaktív katalógusuk vegytiszta pornóra épül.

Amikor azt mondjuk, pornó, azon ténylegesen azt értjük, hogy két humanoid a taktilis ingerlés széles skáláján okoz egymásnak örömet a maga kendõzetlen valójában - tehát nem munkahely-friendly a cucc, hacsak nem akarja, hogy néhány másodpercen belül 15-20 kiváncsiskodó lihegje körül az asztalát.

A katalógus három videóból áll, ahol a fiú-fiú, fiú-lány és lány-lány akció alatt kis zöld pöttyök jelennek meg a modellek körül. Ha ezekre húzzuk a kurzort, a vetítés megáll, és balra megjelennek a viselt termék jellemzõi. Gyorstesztünk során egyetlen ember sem foglalkozott a ruhákkal, viszont egy ideig kételkedtek, hogy lesz-e rendes dugás.

Ennyibõl kicsit túl is lõttek a célon a franciák, hiszen az ízlésesen megrendezett párosodás látványa még mindig zsigeribb ösztönöket vált ki a javak megszerzésénél. Kereskedelmi tévékben viszont szívesen látnánk viszont a technológiát, például az idõjárásjelentést fel lehetne dobni legalább egy interaktív sztriptízzel.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása