Tékozló Homár

Szex egy óriási plasztikkutyával

Klosterquell-Hofer Gmbh./Twist and Drink

2006.06.09. 00:01 | szily | komment

Egyik kedvenc üdítõipari termékcsoportunk a kisboltokban kapható, extrém csomagolásban kínált, rikító színû gagyiitalok nagy családja. Eleve érthetetlen, hogy miért venne bárki is ilyesmit, amikor aránylag olcsón kapható ezerféle rendes gyümölcslé. Mégis kell léteznie egy elõttünk ismeretlen rétegnek, akik ilyeneket isznak. Logikus, de hamis válasz lenne a tudatmódosult vásárlókra fogni az egészet. A csiricsáré gagyipiák íze ugyanis annyira borzasztó, hogy másodszorra akármennyire betépve sem venne senki ilyesmit. Mai versenyzõnk, a Twist and Drink szexuálissegédeszköz-jellegével és elementáris szlogenjével nyûgözte le a Homárt.

A kupak nélküli, lecsavarható nyílással ellátott flaskák elõszörre semleges formájúnak tûntek, bár a pirosban volt valami kutyarúzsra emlékeztetõen borzalmas. A lelkesítõ, igaz üdítõnél némileg szokatlan reklámszöveg – Enjoy our Toy, azaz Élvezd a játékszered! – elolvasása után már a csodaterméket a szerkesztõségbe behozó NAK és a Homár is dildóra, közelebbrõl butt-plugra gondolt. A furcsa érzés a kupakként funkcionáló elem lecsavarása után csak erõsödött. A piros – meggyes – verzió ugyanis a kis lyukkal a végén még kutyapöcsszerûbb volt, mint korábban, ráadásul csak úgy lehetett normálisan inni belõle, ha az ember a kerekre tárt ajkához tartotta és a flaska oldalára enyhe nyomást gyakorolva bespriccelte.

Nem érte meg a manuális-orális torna, a meggyes változat ugyanis higított, de utánacukrozott meggymárkára, az almás zöldalma-szappanos szájöblítésre emlékeztet. A meggyesben a címke szerint a meggy-, bodza- és citromlé összesen 2 százalékot tesz ki, az almásban az alma tizet. És amitõl talán még Önök is meg fognak lepõdni: a két decis, nyolcvan forint körül kapható fenékdugasz Ausztriában készül.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása