Tékozló Homár

Divatfüggõknek is tilos a házi klónozás!

Címke

2006.06.15. 12:22 | szily | Szólj hozzá!

Csaba lentebb olvasható levele két dologról árulkodik:

1.) a nadrágokat mégsem varrják, ez csak fedõszöveg, a dolgok mikroszkóp alatt dõlnek el. 2.) a székletürítést megelõzõ kényszeres bármitolvasás általánosan elterjedt jelenség. Ezúton is köszönjük Csaba önveszélyeztetõ õszinteségét! A bátor olvasó levele hajtás után olvasható.

Hello Homár!

Reggel épp napi szükségletem végeztem, és mivel a melóhelyen kicsit furcsa lenne, ha újsággal állítanék be a legkisebb helységbe, így más olvasnivaló után néztem. Találtam is egy címkét a nadrágomon, és érdekes dolgot fedeztem fel. Valószínûleg az utóbbi idõben túlságosan lefoglalt a foci-VB, hogy nem vettem észre, manapság a házi klónozás teljesen mindennapi dolog lett, ám nadrágot klónozni még mindig veszélyes, biztos ezért tilos.

Csaba

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása