Tékozló Homár

Sajtcímkerekord a Sparban

2006.06.19. 10:20 | jackyll | Szólj hozzá!

Fellélegezhetnek a Tescoban: nem csak náluk hekkelik a sajtok címkéjét, hanem vélhetõleg mindenhol. Olvasónk rekordmennyiségû címkével súlyosbított póréhagymás sajtot talált a Sparban:

Lementem a Sparba (2006/06/15) többek között sajtokat is szerettem volna ízre kipróbálni. Kezdetnek vettem Anikó, meg póréhagymás sajtot. Mikor hazaértem, a celofáncsomagolást az árcímke mentén próbáltam felbontani, mikor észrevettem, hogy az nem szakad. Elõvettem egy kést, és elkezdtem egyesével lefejteni az árcímkéket. Találtam belõlük 5 darabot, ami annyit jelent, hogy négyszer ragasztották át a sajtot.

Elvileg csak 1 napig lenne szabad tudtommal ilyen külön csomagolt termékeket tárolni, de a póréhagymás sajtom 9 napja várt reám. Nem volt gusztusom kipróbálni, milyen íze lehet. Szóval visszaragasztottam a lefejtett 4 árcímkét a sajtra, és blokkal együtt lementem a Sparba. Az idõközben tömegcsökkenést elszenvedett sajt láttán (7 forinttal lett olcsóbb a harmadik címkétõl) a bolt vezetõje hirtelen készséggel kinyittatott egy kasszát, és kifizették a 239 forintomat. A sajt és a blokk a Sparban maradt, így ki tudja, talán lefejtik a celofánt, és újracsomagolják, és viszontláthatom a pultban a drágaságot. Szóval csak óvatosan a sajtokkal.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása