Tékozló Homár

Két év felfüggesztett egy káposztáért

2006.07.05. 11:21 | jackyll | Szólj hozzá!

Kemény harcok folynak a színfalak és a mosolygós ügyfélszolgálati front mögött a Tescoban. Akik még emlékeznek, volt egy kisebb purparlé a karfiollevelek tépkedése körül, amire a raktáráruház egy figyelmeztetéssel válaszolt. A tépkedés úgy tûnik átterjedt a káposztára is, ugyanis Candy Nyíregyházán már egy vadabb táblával találkozott:

Múltkoriban olvastam a Homáron a kelkáposztacsonkolás bûntetté minõsítésérõl szóló rövid szösszenetet, úgyhogy gondoltam én is megosztom hasonló jellegû drágaszágomat...amúgy nyíregyházi Tecsóban történt, ahova már fõleg csak fényképezni járunk, sztem karácsonyra kölcsön is kérek vmi. jó digitgépet :) Amúgy kíváncsi vagyok hány évet kaphatok egy levélért, illetve mit mondhat a bíró...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása