Tékozló Homár

Kenderselyembugyi környezettudatos sznoboknak

Enamore Boutique/Luxury Coffee Cream Hemp Silk

2006.07.10. 16:37 | jackyll | Szólj hozzá!
A Homár érzékszervei túlcsordulnak a gyönyörtõl, hogy oldalain jelentheti be õsi nemzeti termékünk, a kender és a Kínai Népköztársaság tartós luxuscikke, a hernyótakony találkozását a szemi-anorexiás modellcsajokkal. A kenderselyem alsónemû fogalmát az angol Enamore Boutiquenak köszönheti az internet közönsége, és remélhetõleg tud valamit 17 rugóért (és ez csak a melltartó).
Az organikus kender és az ipari selyem kombinációját napjaink slágere, a békeidõkbeli álretró stílusban képzelték tovább az angolok. A legális kender idejére hajazó fehérnemû alsó fertálya további 13 ezer forintot igényel az egy fõre esõ gdp-bõl, viszont kiváló bizonyítéka, hogy érdemes rehabilitálni szerencsétlen haszonnövényt, hiszen a környezettudatos sznobtömegek bármit megzabálnak, csak drága legyen.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása