Tékozló Homár

Könnyezõ Homár: Remek fotók eltûnõ kisboltokról

John Londei/Fotók

2006.07.10. 00:01 | szily | Szólj hozzá!

Meghalnak a trafikos nénik, aztán nálunk vége. Az angoloknál azért nem ilyen szívszorító a helyzet, de a Legbájosabb Kereskedelmi Egységek Földjén is lassan ki fognak halni a névadók. Ismerjék meg John Londei fotóst, aki az eltûnõ boltuniverzum utolsó darabjait, azaz a nem is a boltokat, hanem a kereskedõket fényképezi, csak õk hol máshol lennének, mint a boltjukban.

Tizenhét éve duzzasztja a sorozatot Londei, kedvenc darabunk a post elején látható. A mester portréban a legerõsebb, és mint az a weboldal vonatkozó – people – rovatában is látható, a portét nem arcképnek veszi, hanem környezetbe komponál, bár ennél mélyebben nem merülnénk el az álszakértõi szerepben.

Kedvcsinálónak itt van pár portré, bár a fogyasztás megszállottjaiként a boltos szériát ajánljuk elsõsorban. Illetve azt, hogy fotózzon Ön is eltûnõ kisboltokat! És ha kiderülne, hogy olyan ügyes, mint John Londei, Önt is imádni fogjuk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása