Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Amikor a dildó dizájntággyá válik

AShiri Zinn/szexjátékok

2006.07.17. 12:14 | szily | Szólj hozzá!

Mondhatnánk azt is, hogy az új buzzword a designer sex, de nem mondjuk. Inkább azt, hogy a méregdrága csúcsdizájn betört a szexuális segédeszközök piacára is. Most már vehetünk hegyikristályból, kígyóbõrbõl, drága szõrmébõl és tollakból szerkesztett, áramvonalas mûfütyit vagy korbácsot, ha van mondjuk ezer angol fontunk esztétikus maszturbálásra. Aki az áttörést végrehajtotta, az Shiri Zinn (egy csaj), akit ebbõl az interjúból alaposan megismerhet az, aki tud angolul. Azok kedvéért, akik nem, álljon itt pár szemnyitogató tény.

Shiri lényegében azzal futott be, hogy a patinás londoni Central Saint Martins College of Art and Designban végzett, diplomamunkái pedig nemes anyagokból konstruált dildók voltak. A sajtó ugrott a könnyû témára, Shiri Zinn pedig kapcsolt és saját kollekciót hozott ki. Most már olyan hírességek vásárolnak tõle, mint Kate Moss vagy Baby Spice, izgatottan várjuk, hogy a magyar reformkormány tagjai között van-e gyûjtõje.

Alant az alkotó maga látható, a tippet Gergõnek köszönjük.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása