Tékozló Homár

A titokzatos kínai humor – Összerakható World Trade Center a szupermarketbõl

Fa puzzle modell

2006.07.20. 11:08 | szily | Szólj hozzá!

Joó „Aszfaltcsík” Gábor kolléga varázsolta nevetésorkánná a mai, kicsit izzadósan induló délelõttünket. Idejött a Homár asztalához és a tengerifû- meg algahalmok közé lecsapott egy lapos tárgyat, ami – mint az másodperceken belül nyilvánvalóvá vált – alapjaiban változtatja meg az ázsiai humorról vallott elképzeléseinket.

Egy világos puhafából készült térbeli puzzle-ról van szó – a híres kínai gyártó a Witeenberg 3-D puzzles terméke, hahaha – ami az Ikertornyokat ábrázolja, szabad feldolgozásban, függõleges nyílásokkal, amilyenek eredetileg nem voltak rajta.

Szóval Ikertorony-puzzle igen éghetõnek kinézõ száraz puhafából, még kis csillagos-sávos zászlócska is van hozzá. Nem is hittük volna, hogy pont a kínaiak fognak egyszer kioktatni minket morbid bunkóhumorból, ami a kedvencünk, és amirõl önmagunk elõtt is rejtve maradó rasszizmussal azt hittük, csak a fehérember sajátja. Hát szerencsére rohadtul nem ez a helyzet. A vicchatást csak erõsíti a címke felirata, miszerint: „A termék nem játék jellegû, felnõtt gyûjtõk részére ajánlott.”. A csomagolás elõlapján olvasható „Togethet We Stand”-felirat se zöldfûszerekkel és pármai sonkával töltött, sörben párolt kutya.

Szóval a szezon kötelezõ hülyetárgyáról van szó, ami a Coop szupermarketeiben kapható valamiért, több mint baráti, 319 forintos áron. Irány a bolt!

(Ha összeraktuk és felgyújtottuk, az eredménnyel újra jelentkezünk.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása