Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Félrekúrással reklámozzák a Balatont

2006.07.20. 15:35 | jackyll | Szólj hozzá!

Indexes harcostársunk, Spirk kolléga kapott egy körlevelet, amiben egy barkácsolt flash-animációval igyekeznek a fiatalokat a Balatonra gerjeszteni:

A Magyar Turizmus Zrt. szakemberei nemrég több sajtótermékben is büszkén jelentették be, hogy a cég fennállása óta elõször rukkolt elõ vírusmarketing akcióval. A Balatont népszerûsítõ e-mailbe egy kisfilmet csomagoltak. A KFT régi számát forgatókönyvszerûen szorosan követõ animációs alkotás egyértelmûsíti, mit takart el a sûrû nádas, miután a csónakba ülõ turistákról lehull minden erkölcsi lánc.

A magyar vidéket felkaroló állami turizmusszervezõk saját állításuk szerint most "elsõsorban a fiatal generációt" akarják megfogni a vírusmarketing-anyagként terjesztett reklámmal. Az Zrt. emberei erre a célra kifejezetten alkalmasnak találják az általuk most felfedezett reklámközvetítõt, és még azt is állítják róla, hogy "internet elterjedésével párhuzamosan" "egyre kedveltebb marketingeszköz". Az e-mailbe tehát becsomagoltak egy kisfilmet, az Insomnia Reklámügynökség rövid rajzfilmjét, ami a múltszázad 80-as éveit idézõ KFT-szám elsõ refrénjéig dolgozza át képernyõre a szöveget. Ha valaki nem emlékezne, a klasszikusnak titulált Balatoni nyárra, akkor összefoglaljuk: az orrhangú énekes egyes szám elsõ személyben emlékezik egy kékszemû lányra, akit várt, majd csónakázott vele, és a szemébe nézve azt mondta neki, hogy "nem vagyok házas".

A fiatalokat megcélzó reklámfilm színrõl színre követi a KFT énekesét a tihanyi révtõl a csónakázásig, ahol a két turistáról lehull minden erkölcsi lánc, de a nádas mindent eltakar. A viccesen 18 év alattiaknak nem ajánlott jelenetben a rajzolt kékszemû lányról a csónakban tényleg lehullik a melltartó, majd heves szeretkezés kezdõdik. A film a házasságtörés képi megjelenítését sem hagyja ki: a dugás után a csónak alján heverõ férfi szemérmesen a takaró alatt tünteti el a karikagyûrûs kezét.

Ez így nyílván elég konkrét az úti célt keresõ fiataloknak. Legfeljebb az ejtheti gondolkodóba õket, hogy mit keres a valamennyi jelenetben egy ökölnyi darázs vagy méh, amely ráadásul a turistáknál látott szextõl maga is begerjed, és a mindent eltakaró nádas tetején maga is megdug egy vidám darázs- vagy méhlányt.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása