Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Megszorult Swinger papa

Victoria Swinger/DV-kazetta

2006.07.21. 12:50 | szily | Szólj hozzá!
Nagyhirtelen nem tudtunk másra gondolni, mint amit a címbe írtuk, Attila jóvoltából most láttuk ugyanis a hónap online hirdetését a Vaterán. Victoria Swinger pornósztár – a hirdetés szerint „nemzetközi hírû felnõttfilmes modell” – egyik vágatlan kazettáját árulja itt Swingerpapa 2 millió forintért. Nem elírás, kétmillióért. És hogy miért kapta meg a hónap hirdetése címet? Azért, ahogy Victoriát jellemzi: „akit Gyõzikével is hírbe hoztak”. Erre varrjon magyaros díszítésû gombot Görög Zita Sminkesének Szomszédja!

Hogy mi kerülhet egy pornókazettán kétmillióba? A megoldáshoz talán közelebb visz a hirdetés szövege: „A képen látható nemzetközi hírû felnõttfilmes modell akit Gyõzikével is hírbe hoztak. Kilenc darab soha nem látott,erotikus jelenet a mûvésznõvel.Eredeti vágatlan anyag,eredeti DV kazettákon amibõl csak egy példány létezik + fotók,bakik stb. Kizárólag magán célra. Kereskedelmi forgalomba nem hozható. Adás-vétel ,szerzõdéskötés a mûvésznõ jelenlétével történik.”

Hát ez alapján azt tudjuk elképzelni, hogy itt a szerzõdéskötés a kulcs, vagyis a mesés összeget egy vágyait évtizedek óta elfojtó, ultragazdag stemplifetisisztától várja a Swinger család. Egy olyan steplifetisisztáról, aki azon belül az apja-lánya-szex elkötelezettje. Az adás-vételrõl forgatott filmet mi is szívesen megnéznénk, hiába szaporodunk ikrával.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása