Tékozló Homár

Csak tiszta forrásból

2006.07.27. 12:09 | jackyll | komment

Egy igazi kuriózumot talált Matyi Kokakóla-gyûjteményünkbe, ami ráadásul eredetinek néz ki, csak a palackozás helye lehetett kicsit arrébb.

Ismered azt a viccet amikor a fickó bemegy a boltba: - Hamaiba ata dzsohara Coca Cola! Mire a boltos: - Kettõ deciliter jéghideg ...micsodát?

Lehet hogy valami kóla-fóbiában szenvedek, mert korábban a Barátság Kólaautómatát fedeztem fel, most pedig ezt a tüneményt.

Az Egyesült Királyságban, Leicester városában egy afrikaiak által üzemeltetett internetkávézóban botlottunk egymásba, és mondanom sem kell szerelem szövõdött elsõ látásra.

A története csak annyi, hogy Angliában elég magas a nagyker ára a kólának, ezért sok kisüzlet "alternatív forrásból" szerzi be az üdítõket. Sosem gondoltam volna hogy megéri 4-5000 kilómétert utaztatni...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása