Tékozló Homár

A monszun parkoló áldozatai

2006.08.02. 13:02 | jackyll | Szólj hozzá!

A monszun után nehezebb közlekedni a lámpák halála miatt, parkolni viszont gyakorlatilag lehetetlen, mivel tömegével áztak szét a parkolóautomaták:

2006.08.02 reggel 08:00 zulu…

Befordulnék a felvonulástéri ingyenes parkolóba a Damjanich utcánál, tudjátok ahol a templom helyén a kereszt áll. Balra a plakátkiállítás miatt lezárva, jobbra meg egy bõrnyakú biztonsági õr közli, hogy „egyéb esemény” miatt lezárva az egész! Mi sem egyszerûbb ennél, mivel lebegni (még) nem tud az autóm (de már dolgozom rajta) irány beljebb a fizetõ övezetbe.

08:15

A cégem telephelyétõl egy sarokra megállok, bedobok egy 100-ast az automatába, se jegy, se vissza nem adja, de el sem fogadta. Ekkor mögülem már kiabál egy ember, hogy a környéken az összes bedöglött. (Biztos a tegnapi esõzés miatt) Legyünk jogkövetõk gondoltam, és megbizonyosodtam róla, hogy tényleg nem mûködik egyik sem, majd elkezdtem telefonálni, gondoltam a hibabejelenõ majd megoldja a gondom, de nem…

8:45

Megunom az ügyfélszolgálat hiábavaló hívását, arrébb állok 2 sarokkal, ahol is 2 elnyelt 100Ft.-os után a harmadikat végül elfogadta, de legalább van jegyem.

8:50 (és innentõl a feketeleves..)

Bent a cégtõl sikerült felhívnom az ügyfélszolgálatot, és az alábbiakat tudtam meg.

Ha 1 automata elromlik, akkor menjek egy másikhoz! Ha több romlik el a környéken akkor felveszik a panaszomat, és indítják a szervizt aki 24 órán belül megszünteti a hibát. Ha esetleg ez alatt megbüntetnek (ami elõfordul, ugyanis mikor többed magammal a helyszínen lévõ parkoló õrnek a hibát jeleztük, felírta az automata számát, és nyomkodta bõszen a kis „nintendó”-ját, gondolom ma kaszál.) akkor másnap délután 13:00 után akár telefonon keresztül is semmissé teszik, ha az alábbiaknak mind megfelelek:

- a hibabejelentés után kapom a büntetést (tehát ha az idõ alatt míg a kocsitól egy telefonfülkéig elérek, akkor nem) - ha a panaszomat a szerviz kivizsgálta, és tényleg hibásak a készülékek -illetve ha a büntetést a hiba elhárítása elõtt kapom!!!!

Összegezve:

Rosszak az automaták, mert elnyelik a pénzt. Ha óránként lemegyek és bedobok +100 Ft.-ot, hogy megtudjam üzemel-e már, és azt is elnyeli, azzal nem tudnak mit kezdeni. De ha otthagyom a kocsit és mondjuk 1 óra múlva kész az automata, akkor azt nekem tudnom kell a nap és a hold együttállásából, esetleg az erõsödõ északi szélbõl, mert ha ezekbõl nem jövök rá, akkor nyakamon a büntetés, és arra már nem mentség, hogy honnan is tudhatnám, hogy a környék automatái már üzemelnek.

Én lennék túl kukacos, vagy itt valami tényleg nem stimmel???!!!

Üdv.: Wolfch!ld

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása