Tékozló Homár

Az év vertikális szóvicce

Rotovill/Porzsák Udvar

2006.08.02. 10:24 | jackyll | 1 komment
Különös fájdalommal és mély megrendüléssel kell tudatnunk T. Olvasóinkkal, hogy a pécsi Konzum Áruház oldalán a mellékelt ábrán látható ponyvahirdetés terrorizálja a lakosságot. Szóviccszpotterünk "es" maga is alig menekült meg a fenyegetõen fölé magasló förmedvénytõl, amitõl olyan állapotba került, hogy képtelen volt emailbe önteni érzéseit.

Álljon itt a dolog teljes hosszában, hogy jobban fájjon: Igazából csak itt eszméltünk rá a jelenség komplexitására. Hogyan lehetne úgy szakmailag, mint emberileg porzsákot reklámozni? És egyáltalán, minek teszi ezt bárki? A megoldást a Rotovill Kft. 1996-ot idézõ honlapja szállítja. A Homár csak a fejét ingatja, amiben az a felvezetés még sokáig statikus zajként kóborolt.

Arra kérjük Olvasóinkat tehát, ha szóvicc támadja környezetüket, vágjanak vissza fotóval. Együtt legyõzhetjük, hogy az elkövetkezõ generációknak jobb legyen. Köszönjük.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kardinálispinty 2008.04.23. 17:19:58

Pécsett nevezetes családról van szó, övék volt a GaZsóKa kocsma anno, ahol 500 forint volt a barna Szofi, amikor mindenhol 195. (Indoklás: éjszakai felár)
süti beállítások módosítása