Tékozló Homár

Best of fordítógép-verseny – Szingapúri böllérek

Paper Innovation/DM-levél

2006.08.03. 13:55 | jackyll | Szólj hozzá!

Nem csak spamokat fordítanak humorgéppel magyarra: pistika egy nyomdában dolgozik, ahol megtalálta õket egy szingapúri nyomdaipari cég direct marketing-levele. A dokumetum egy igazi, világméretû böllérösszeesküvést leplez le. Címzett a Igazgató Igazgató.

Kedves Hombár!

Ezt az ékes magyarral íródott DM-levelet szingapúrból kapta a cégünk (egy nyomda). Nem klasszikus spam, célzottan küldték hozzánk. Tegyétek közzé, ha gondoljátok.

pistika

Nagyon szívesen, különösen, hogy imádjuk a bõrkét, a stifoldert és a szajmókát is.

Attn: A Igazgató Igazgató Egy Kitûnõ Teendõ Alkalom -hoz csinál nyomtatás részére böllér memorandum papír (Post-it) Magyarországon Papír Újítás Pte Ltd ( Szingapúr ) birtokol a technológia , mûszaki tud - hogyan és újított gép -hoz termel böllér memorandum papír (Post-it). Vagyunk látszó részére egy jól megalapozott , agresszív és marketing igazodott társaság -hoz gyártás böllér memorandum papír (Post-it). Ez egy életképes termék és akarat feltétlenül arat magas hasznára van részére -a társaság. Ez beleértve módosított gép , mûszaki és termék tud - hogyan viselkedni mûködik a gép. A visszatér -ra befektetés van igazi böjt , némely -ból -unk termelõ elér ez bent 9 hónapok -hoz egy év. Legyen szíves fax minket -on (65) 6744 1877 vagy elektronikus levél diana@print-it.com.sg részére akármi nyomoz. Kedves tartalmaz -a elektronikus levél és levélcím amikor vagy továbbít -a nyomoz. Best Regards Diana Tan Director, Sales & Marketing Paper Innovation Pte Ltd 46 Lor 17, Geylang #07-01 Enterprise Industrial Building Singapore 388568 Tel: (65) 6744 0766 Fax: (65) 6744 1877

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása