Tékozló Homár

Röhögjenek vinnyogva! – Best of vállalati himnusz

Lemezbörze plusz/céghimnusz

2006.08.04. 14:05 | szily | Szólj hozzá!

Mostantól nincs sok értelme vállalati himnuszokat gyûjteni, a Lemezbörze plusz folyóirat indulója ugyanis minden elképzelhetõ kategóriát megnyerne. Például a Legjobb Himuszba Illesztett Szavalatot (Szélhelyi Józseffel), a Legkorszerûbb Szöveget (a minidiszkért), a Legwearetheworldösebb Látványt a Legjobb Himnuszklipet és a Soronként Leszerzõdtetett Legtöbb Hazai Veterán Poppert.

Itt nálunk Attila majdnem megfulladt tõle, mert éppen evett, amikor megnyomta az entert.

A dalban elhangzó „memory” az a lapot kiadó és a webszájtot mûködtetõ cég neve. Nekünk legjobban Kalapács József tetszett, õ lelket vitt az egészbe, ami az ernyeibélás Komár Lászlóról például nem mondható el.

A beküldõ ebben a levélben küldte be:

T. Homár!

Ez a csoda megvásárolható CD-n és kazettán akár 34 féle remix változatban! Figyelem, nem akárkik szerepelnek benne! SZTÁRPARÁDÉ!!! (sajnos Uhrin Benedek hiányzik belõle, méltatlanul)

http://www.lemezborze.hu/new/video.html

Alapítsunk Lemezbörze Himnusz fan clubot!

a beküldõ

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása