Tékozló Homár

Always read the label

2006.08.08. 11:46 | jackyll | Szólj hozzá!

Zoli és Dávid megdönthetetlen bizonyítékot talált, hogy az Auchan áruháznak fogalma sincs, mit árul, vagy ha igen, az nem szép tõlük:

A minap a budaörsi "madarasteszkó" az alábbi aranytojást tojta a homárkövetõ kincskeresõk kosarába. Adott egy kesztyû. El kell adni. Nyáron. A megoldás 2 variánsa:

1. Az európai civilizációk nagy családjának öt dicsõ nemzete autó-polírkesztyûnek minõsíti, feliratozza és szolidan (!) illusztrálja, majd - akinek ez a dolga - eladja, hogy hazájából a fényes autók országa váljék.

2. Ezzel szemben Magyarország 2006: nyilvánvalóan nem az autóstársadalom az áruház prioriter vásárlói célcsoportja, ezért dacára a korábban háromszor elõforduló és másként nehezen értelmezhetõ autó-kifejezésnek, a szuggesztív képdíszítésnek valamint a 100 % poliészter feliratnak - el kell és el is lehet (sic!) adni KONYHAI PAMUTKESZTYÛ-ként az import e remekét.

ui.: Lelki szemeink elõtt látjuk mosolyogva magyar asszonyok tömegét, akik frissen polírozott, csillogó tepsiben egyensúlyozzák a mákosrétest a konyhakövön.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása