Tékozló Homár

Méztisztító kendõ és barátai

2006.08.09. 13:45 | jackyll | Szólj hozzá!

Sziget alatt is igyekszik nem elpusztulni a Homár, de az esetleges eszméletkiesésekért elõre és utólag is elnézést. A vicces elgépelések halmozott esetét sózta ránk (V), aki egy Shell-kúton lelt rá az elsõ olyan termékcsomagra, amiben minden címkét elbénáztak:

Magyarország, sôt meg Skandinávia sem épít a magyar autóstársadalomra, ami a kagylós benzinkutakat illeti. Például, ha valaki a kagylónal északon a legjobb automata kocsimosást választja, akkor ajandékba kap hozzá egy négy részes készletet - made in hungary -, hogy amíg a kefe a kocsiról szedi le a festéket és a vonóhorgot, addig se unatkozzon.

Egész pontosan a "möszerfal" és a szélvedõ elkendõzése helyett, egy jót mulasson az igényesség vagy a nyelvújítás legújabbkori gyöngyszemein. Igaz a Möszer az még elfogadható a tájszólás kategóriában - ad rá pár találatot a vilagháló-, illetve a törköendô lehet hibás billentyûzet oka, de hogy másodjára se tûnik fel?

A kedvenc viszont a Méztisztitó kendõ, mivel elég önkényes feltételezés, hogy aki autót készül mosni az koszos mézet tart mondjuk a csomagtartóban. E fraudi elütés bizonyára a méhészek forditóként való alkalmazásából származik, mert remélem a kocsimba nem mézet tankoltam... Szerencsére érteni külföldi felirat, csak csodálkozni magyar.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása