Tékozló Homár

Schumacher-puzzle reanimátoroknak

2006.08.17. 15:28 | jackyll | Szólj hozzá!

A szarból arany esete az internetes piaccal, avagy Cst. olyat talált, amitõl a legkeményebb Ferrari-rajongók szájában is összefut a gépolaj. Frankenstein után szabadon minden halott dolog újrahasznosítható, miért épp egy F1-es versenyautó ne lenne az:

Gyakran szoktam egy bizonyos aukcios oldalt nezegetni, sok elado erdekesseggel talalkoztam mar itt, de amit most talaltam, azon meg az en sokat latott szemem is fennakadt. :-) Elado Schumacher kocsijanak egy darabja.

Sziget utani jo hangulatban kicsit belegondoltam, hatha mas lelkes nezok elpakoltak a futam soran egy-ket elhullo kereket, kormanyt, netalan elcsortak egy motort is, aztan kell meg nehany alkatresz, es osszedobok itthon a garazsban egy F-1 kocsit. :-)
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása