Tékozló Homár

Atavisztikus segget formáz a Tesco puszedlije

Tesco/mézeskalács

2006.08.30. 00:13 | szily | Szólj hozzá!


Így jár az, aki nem ismeri más népek édességeit. Roszka buli után nassolt, amikor a kezébe, majd a szájába akadt a Tesco mézeskalácsa, ami – nagyon rokonszenves módon - gigászi fenekû, ugyanakkor kõkéssel megcsonkolt õsasszonyt formáz. Ha azonban jobban megvizsgáljuk, kiderül, hogy az õsasszonyoknak pont fordítva helyezkedett el a fenekük meg a pinájuk, amennyiben elõbbi nézett elõrefelé, utóbbi meg hátra. Ez egy idõ múlva kellemetlenné vált, mert ha magas támlájú székre ültek, az arcuk nekiszorult a támlának és elkenõdött a szemfestékük.


A Tesco Gingerbread tehát értékes archeológiai ismereteket közvetít, így nem is értjük olvasónk méltatlan kekeckedését. Hogy Ön is megítélhesse az ügyet, íme roszka mókás levele:

Üdv Homár ! Egy tegnapi buli után, maradék eszegetés közben akadt a kezembe ez a gyöngyszem. Mi azt hittük balgán , hogy ez mézespuszedli a jól bevált és megszokott kerek formában , de aztán, mikor kibontottam rá kellett jönnöm, hogy a TESCO bizony megint kitett magáért ! Lehet hogy ez formavilág csak nekem új, és hogy talán Angliában vígan teáznak ezekkel a seggformájú sütikkel. De én hiszem és gondolom, hogy teszkóbá rögtön felvásárolta a hatalmas üzleti fogásnak ígérkezõ nagyfenekû-barbie öntõmintáit (még mielõtt piacra dobták volna), és alattomos módon rögtön puszedligyártásba fogott . Megint rajtunk, fogyasztókon csattan az ostor. Az íze jó, de a nevét átjavíthatnák gingerbutt-ra, a tévedések elkerülése végett. Az elején még reménykedtünk hogy talán csak egy-kettõ puszedli lesz seggformájú , de hát na , túl sokat várunk . Talán egy Vénusz-szobor 21. századi újragondolása ,talán egy nagyon selejt halacska. Próbáltunk a formában valami funkciót keresni, de ez csak egy segg. Tisztelettel! Roszka

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása