Tékozló Homár

Lopós mentõsök – Az indirekt bizonyíték

mentõsök/figyelmeztetés

2006.08.30. 00:21 | szily | Szólj hozzá!

Stone – aki nõ – majdnem elalélt a mentõben, de még ebben a szörnyû állapotában is felfogta, hogy az ápoló éppen azt mondja a férjének, vegye le az ékszereit – mármint Stone-éit – ha nem akarja, hogy ellopják mindet.

Szokásos hajnali net-barangolásom közben nézegettem a Homár oldalát, s megtaláltam a lopós mentõkrõl szóló írást. Nos, a dolog annyira hiteles, hogy… Nemrég sajnos nekem is igénybe kellett vennem az Országos Mentõszolgálat szolgáltatását. Egészen pontosan elõbb egy mentõ, aztán egy betegszállító fedélzetére kerültem. A mentõben pedig maga az ápoló hívta fel a férjem figyelmét, hogy jobb, ha elteszi az ékszereimet, még a fülbevalómat is vegye ki, különben könnyen lába kélhet a cuccoknak. Akkor még magamnál voltam, de ezt hallva majdnem elaléltam. Meggyõzõdésem, hogy nem minden mentõápolóra, betegszállítóra igaz ez, de mégiscsak elgondolkodtató, hogy a dolgozóknak kell óvniuk a betegeket saját kollégáiktól. Történt mindez a fõvárosban. Nem tudom, mindenkit figyelmeztetnek-e, de nekünk szerencsénk volt. No nem mintha milliós aranyakat hordanék magamon, de ami az enyém, az mégsem másé.

Nevem hadd maradjon top secret! Üdvözlettel: Stone

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása