Tékozló Homár

Az év játéka a Gazdálkodj Okosan Európában

szerencsemezõk

2006.09.01. 00:03 | szily | komment

Igazi politikai-gazdasági összefonódást szimatolt meg a Homár: a táblás játékot, amit Zoli küldött el nekünk, egész biztosan Horn Gyula gyártja a méltán legendás Horn-villa szuterénjében, ugyanis csak õ hiheti, hogy az Unió pénzneme az Európa, rövidítve EU. A játék ezen felül is fergeteges lehet, legalábbis a lefotózott mezõk tanúsága alapján. Az a szöveg, hogy „Ukrán nagybácsikád Mo.-on tankolt. Fizesd ki elmeorvosi vizsgálatát! 700 EU”, többet tágít egy fiatal játékos szellemi horizontján, mint akárhány Állampolgári ismeretek-tankönyv.

Kedves Homár

A kezembe akadt a régi "Gazdálkodj okosan!" társasjáték EU-szabványos változata a "Gazdálkodj okosan Európában!". Ebben (a régivel ellentétben) már nem szerencsekártyák vannak, amik meghatározzák, hogy az ember kimarad, vagy elõrelép párat, hanem magán a táblán, a mezõkbe vannak írva az egyes utasítások. Az általam legjobbnak ítélteket lefotóztam, okulásképpen (a minõségért itt is elnézést, javítottam rajtuk, amennyit lehetett), és most a gondjaidra bízom, használd fel (vagy ne) legjobb tudásod szerint.

Üdvözlettel: Zoli

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emyke 2008.08.14. 14:50:06

és a játék?????????????

gabenka 2011.08.20. 16:48:10

Esetleg fel tudná tenni vki a játék szabályát?
süti beállítások módosítása